Επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες μας

THERMOZEL S.A.

Η ΘΕΡΜΟΖΕΛ ιδρύθηκε από τον Βασίλη Δ.Ζέλιο το 1986. Τα τελευταία χρόνια ολοένα και κερδίζει έδαφος στην διεθνή αγορά μπαίνοντας ανταγωνιστικά και κερδίζοντας συνεργασίες με πάνω από δέκα χώρες.

ELAIONAS ZELIOU

Εμπνευσμένο από τον οραματιστή Ζέλιο Βασίλειο και κατασκευασμένο από τον Αρχιτέκτονα Ζέλιο Δημήτριο πέτυχαν το συνδυασμό μιας σύγχρονης κατασκευής με όλες τις ανέσεις όμορφα και με εξυπνάδα ταιριασμένο στο φυσικό τοπίο χωρίς να επηρεαστεί η εικόνα της φύσης.

Το συγκρότημα κατασκευάστηκε εξ-ολοκλήρου από πέτρες του βουνού και τούβλα από παλιές οικείες με σκοπό να δέσει άψογα με το περιβάλλον και να κρατήσει το παραδοσιακό στυλ.

DIMITRIS ZELIOS ARCHITECT

Αρχή του είναι η πρόκληση. Προκαλώντας πρώτα από όλα τον εαυτό του να σχεδιάζει έργα τα οποία αρχικά δείχνουν ότι δεν μπορούν να κατασκευαστούν, ξεπερνώντας κάθε φορά τα όρια βρίσκοντας λύσεις και εφαρμόζοντας καινοτομίες.

ZELIOS GI

Μόλις πέντε λεπτά από την γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» μπορείς να συναντήσεις τον βοτανικό κήπο «Ζέλιος ΓΗ». Έναν μικρό επίγειο παράδεισο όπου με μεράκι, ξεχωριστή καλαισθησία και μετά από μια δεκαετία εργασιών, δημιούργησε η οικογένεια Ζέλιου. Βρίσκεται μόλις 25 χιλιόμετρα από τη γραφική Ναύπακτο και 20 χιλιόμετρα από το ιστορικό Μεσολόγγι στην τοποθεσία «Αηδόνι» της περιοχής Χάλκειας, του Δήμου Ναυπακτίας. Συνολικά σε 100 και πλέον στρέμματα γης δίπλα στον ποταμό Εύηνο, απλώνεται ο Βοτανικός κήπος «Ζέλιος ΓΗ», περιλαμβάνοντας περίπου 3.500 φυτά σε 6 θεματικούς κήπους. Σε κάθε περίπτωση, η εμπειρία της επίσκεψης είναι ξεχωριστή και μένει αξέχαστη στον επισκέπτη του βοτανικού κήπου «Ζέλιος ΓΗ».

DIZE

Βρείτε μοναδικά διακοσμητικά από μέταλλο και ξύλο, δημιουργήστε αντικείμενα στα μέτρα σας. Όλα τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από το Αρχιτέκτονα - Product Designer Δημήτρη Ζέλιο.

DIMITRIS ZELIOS MAGAZINE

Το DIMITRIS ZELIOS MAGAZINE είναι μια ενημερωτική ιστοσελίδα στην οποία θα δείτε θέματα αρχιτεκτονικής, design διακοσμήσεις και γενικότερα όλες τις τελευταίες τάσεις στο design.

WESTPOINT

To WEST POINT είναι ένα online περιοδικό που απευθύνεται σε όσους θέλουν να ξέρουν τι συμβαίνει στην Δυτική Ελλάδα. Με άρθρα και πληροφορίες για την ιστορία, τον πολιτισμό, την αρχιτεκτονική, τις κρυφές διαδρομές, τις φυσικές ομορφιές, τα τοπικά προιόντα, την κουζίνα αλλά και τους πρωταγωνιστές στην καθημερινότητα της περιοχής μας. Με λίγα λόγια, το WEST POINT κοιτάζει με ανθρώπινη και εναλλακτική ματιά το σύγχρονο και το παραδοσιακό πρόσωπο της Δυτικής Ελλάδας.